elefant.ro
 

NewTek


Titlu: NewTek
Descriere: Download
URL: http://newtek.hexat.com

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: Download

Acest site a fost adaugat in data de 19/03/2011

Voturi luna acasta : 0

Voturi total : 679

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Inchiriere sisteme de copiat
Inchiriere sisteme de copiat invizibile. Inchiriere microcasti, inchiriere telefon pentru copiat. Inchiriere sisteme de copiat completesi fiabile. Noi suntem viitorul. Nu ai bani? Inchiriaza.

HostSolutions - servicii it complete
HostSolutions, spre deosebire de alte firme cu obiect de activitate similar, nu va promite ceea ce nu va putea si indeplini. Avem 3 tehnicieni experimentati si bine pregatiti ce supravegheaza absolut tot ce se intampla in reteaua HostSolutions. Timpul mediu de raspuns / tichet este de 15 minute.

Servicii la domiciliu
Servicii la domiciliu, anunturi servicii la domiciliu, service la domiciliu, reparatii la domiciliu, \\\\\\\\r\\\\\\\\nlucrari de calitate la domiciliu, abonamente mentenanta si service pentru firme.\\\\\\\\r\\\\\\\\n

SCADA CLOUD - Solutie virtuala de tip SCADA
SCADA CLOUD - solutie ieftina de tip SCADA alcatuita dintr-un centru virtual de date destinat achizitiei si prelucrarii datelor tehnologice si punerea acestora la dispozitia clientilor sub o forma grafica reprezentativa. Accesul la interfata grafica se face prin intermediul aplicatiilor de tip browser de pe orice sistem cu acces la internet, din orice locatie si in orice moment.

it-retele.ro - camere supraveghere Galati si Braila
Montam sisteme de supraveghere video si interfoane in zona Galati si Braila. Oferim o gama larga de solutii tehnice profesionale din domeniul IT cum ar fi: diagnosticări, reparații, mentenanță, service IT, partajare conexiune internet, wireless, instalare windows, fibra optica.