elefant.ro
 

SoftManager CRM +


Titlu: SoftManager CRM +
Descriere: Gândim, proiectăm și dezvoltam soluții software. Suntem specializați în crearea de produse și servicii dedicate zonei de business din România.
URL: https://www.softmanager.ro

Categorie: calculatoare si internet > IT
Cuvinte cheie: crm, vanzare, facturare, contracte, stocuri

Acest site a fost adaugat in data de 06/03/2019

Voturi luna acasta : 2

Voturi total : 17

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Licente programe proiectare
Programe de proiectare si dimensionare specializate pentru fiecare tip de instalatii. Va oferim programe de proiectare si dimensionare pentru instalatii sanitare, electrice, termice si ventilatii, cat si programe de proiectare a instalatiilor de stingere a incendiilor.

Program Stocuri
GestiunePRO se doreste a fi cea mai simpla metoda de urmarire si gestiune a stocurilor. Cu acest program de stocuri veti putea avea o oglinda clara a tuturor operatiilor din gestiunile dvs cu un minim de efort.

Go Brands - Ultimele Aparitii Electronice
Go Brands este un Blog dedicat in exclusivitate postarii detaliilor despre ultimele aparitii electronice de pe piata mondiala, dar si de pe cea romaneasca. Ex: Android, iPad, iPhone, Smartphone, Telefoane, Tablete, Componente PC, Calculatoare, Laptop-uri, Notebook, Netbook, Software, Console, PSP, PS Vita, PS4, Jocuri etc.

Reparatii Calculatoare
\\\\\\\\r\\\\\\\\nVreti sa instalati ceva pe el?\\\\\\\\r\\\\\\\\nAveti probleme cu pc-ul?\\\\\\\\r\\\\\\\\nAveti probleme cu viteza? Merge foarte greu?\\\\\\\\r\\\\\\\\n\\\\\\\\r\\\\\\\\nVa putem pune la dispozitie cele mai bune servicii de reparatii calculatoare. Depanam orice tip de calculator la sediu/domicilul clientului. Contactati-ne cu incredere. \\\\\\\\r\\\\\\\\n

HackSpace
Cel mai tare site de hack scripturi premium,conturi premium tot ce vrei incearca fati cont si nu vei regeta