elefant.ro
 

constructii si amenajari


Titlu: constructii si amenajari
Descriere: - constructii civile; - amenajari interiaore si exeterioare; - tamplarie de aluminiu si PVC; - instalatii sanitare si termice; - instalatii electrice; - structuri de rezistenta; - termoizolatii si hidroizolatii; - garduri si balustrade din fier forjat; - acoperisuri.
URL: http://www.stefamidesign.webgarden.ro

Categorie: afaceri si economie > afaceri
Cuvinte cheie: constructii, amenajari, confectii metalice

Acest site a fost adaugat in data de 02/03/2009

Voturi luna acasta : 1

Voturi total : 678

elefant.ro


Siteuri din aceasi categorie

Electronica auto
Blog despre testere si interfete diagnoza auto, proceduri de diagnoza,progamarea modulelor din masina, chiptuning, scheme electrice auto, audio in car, decodare radio, transpondere, immo off, programe folosite in automotive

Cafea Organo Gold
Vrei independenta financiara? Noi iti construim afacerea online de la zero la succes! Suntem interesati de succesul tau, prin urmare iti oferim acest sprijin gratuit!

Produse profesionale pentru igiena si curatenie
Solutii complete curatenie si igiena. HORECA HYGIENE comercializeaza dispensere, sapun, hartie igienica, prosoape pliate, prosoape rola, baterii cu senzor, uscatoare de maini, carucioare curatenie, consumabile, mopuri, saci, colac wc. Livrarea gratuita.

Reduceri,Deal,Voucher,Cupon,Oferte,Promotii,Discounturi
este o platforma sociala de promovare si vanzare online care aduce oferta d-voastra in fata a mii de potentiali clienti, utilizatori KoolPrice. In fiecare zi pe site-ul nostru vor fi postate oferte variate cu discounturi de pana la 90 la suta

Vindem-ieftin-materiale de constructii
Compania noastra se ocupa cu negocierea de produse de la importatori si producatori consacrati pentru dumneavoastra. Putem furniza oriunde in tara toata gama de materiale de constructii, inclusiv instalatii electrice,termice, sanitare si amenajari interioare/exterioare.